Breaking News

Végre érkezik a Vihartáncos folytatása - Itt a magyar fülszöveg

Végre felkerült a Könyvmolyképző honlapjára a Vihartáncos folytatása. A Kinslayer magyarul a Testvérgyilkos címet kapta, és ugyan borítónk még nincs, magyar fülszöveget viszont már kaptunk!

Sajnos a sorozat nem talált meg annyi embert, mint amennyit érdemelne, de remélem, most, hogy jön a folytatás, még sokkal többen rákattannak majd.





Fülszöveg:

ÖSSZEZÚZOTT BIRODALOM
Az őrült Yoritomo sógunt megölte Yukiko, a Vihartáncos, és Shimát polgárháború fenyegeti. A Lótusz Céh új sógunt akar a trónra ültetni, akinek minden vágya, hogy holtan lássa Yukikót.
SÖTÉT ÖRÖKSÉG
Yukiko és Buruu a Kagé lázadók hősei. A lány azonban lassan elveszíti az uralmat a képessége fölött, és elvakítja az apja halála miatt érzett gyűlölete. Yukiko egyetlen szövetségese Kin, a lázadó céhtag, akinek megvannak a maga titkai.
VIHAR KÉSZÜL…
Kagé orgyilkosok készülnek véget vetni a dinasztiának. Kigen csatornáiból felbukkan egy lány, és olyan barátságot köt, ami az egész birodalmat megsemmisítheti. Új ellenség gyűjt erőt, hogy olyan háborúba taszítsa a szétszakadó Shima birodalmát, amit nem élhet túl. És a tomboló tenger messzeségében, a fekete üvegszigeteken Yukiko és Buruu olyan ellenféllel néz szembe, amit nem lehet katanával és karommal megállítani.
A véráztatta múlt kísérteteivel.

Nincsenek megjegyzések