Breaking News

Magyarul is érkezik a mozikba az After - Miután - Itt az első magyar előzetes!

Mint ismeretes, az After - Miután egy One Direction fanfictionnek indult, és bár a One Direction tagjai azóta külön utakon járnak, egyértelmű, hogy nagy figyelem övezi a történetet még most is, hogy érkezik belőle az adaptáció.
A két főszereplő Hero Fiennes Tiffin (akit a Harry Potter filmek fiatal Voldemortjaként már ismerhetünk) és Josephine Langford, a 13 okom volt sorozat Hannah-jának húga.

Eddig nem lehetett tudni, hogy magyarul is számíthatunk-e a filmre, de nagyon úgy tűnik, hogy igen, hiszen már az első magyar nyelvű előzetest is megkaptuk!Ahogy láthatjuk, a film 16-os karikát kapott, így nagy eséllyel számíthatunk majd egy fokkal erotikusabb jelenetekre. Az viszont egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mikorra várhatjuk a film bemutatóját mi, magyarok.


A könyv fülszövege:

EGY ​SZENVEDÉLYES SZERELEM TÖRTÉNETE, AMELY MILLIÓKAT HÓDÍTOTT MEG VILÁGSZERTE.
Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.
Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább.
Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott.
Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt.
Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához.
Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt?
Talán azért, mert ez szerelem?
Anna Todd AFTER című fanfictionjét milliók olvasták a WATTPAD-en, és az egész világon lenyűgözte az olvasóit. Itt az idő, hogy ön is megismerkedjen az internet legtöbbet emlegetett könyvével.

Nincsenek megjegyzések