Breaking News

Jön magyarul a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei forgatókönyve

Végre érkezik magyarul is a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei forgatókönyve!

Az Animus a minap jelentette be a hírt, hogy a kötet február 13-ra várható. Ráadásul a megosztott grafikán láthatjuk a gyönyörű borítót is, amiről annak idején már írtam elemző Cover Crazy bejegyzést, és amit szerencsére megint megtartottak a magyar kiadásra is.




A fülszöveg:

A Legendás állatok és megfigyelésük végén Göthe Salmander közreműködésével sikerül New Yorkban letartóztatni Gellert Grindelwaldot, de a nagy hatalmú sötét varázsló megszökik a fogságból. Nekiáll híveket toborozni, ám előttük sem fedi fel igazi célját, azaz hogy az aranyvérű varázslókat fellázítva megszerezze az uralmat a világ varázstalan lakói fölött. Albus Dumbledore e terv meghiúsítása érdekében volt roxforti tanítványa, Göthe segítségét kéri. A magizoológus ezúttal is igent mond, nem sejtve, milyen veszélyes vállalkozás részese lesz. A mind megosztottabb varázsvilágban zajló események a legközelebbi barátok és családtagok egymás iránti hűségét és szeretetét is próbára teszik.
J.K. Rowling második eredeti forgatókönyve olyan meglepő adalékokkal szolgál a Harry Potter-történetekhez, amelyek minden bizonnyal nagy örömet szereznek úgy a könyvek, mint filmek rajongóinak.

Nincsenek megjegyzések