Breaking News

Máris érkezik a Holdbéli krónikák sorozat újabb kötete magyarul!

Scarlet, Piroska és az Ordas Rend katonái címen máris hozza a Könyvmolyképző a Cinder folytatását!




Ugyan ez a kötet még olyan, ami korábban megjelent már magyarul másik kiadónál, a fordítók között ezúttal is ott szerepel Szabó Krisztina, azaz nagy eséllyel kicsit módosítottak a fordításon és/vagy megint kapunk kiegészítő novellát is a kötetben.

Plusz izgalmat jelenthet, hogy minden bizonnyal eredeti borítóval érkezik a kötet, szemben a korábban megjelent magyar kiadással, ami már másik borítóval jelent meg.


Fülszöveg:

Még a jövőben is óvakodj a farkastól…
Cinder, a kiborglány kalandjai folytatódnak – éppen szabadulni próbál a cellájából, de még ha sikerrel is jár, ő lesz a Nemzetközösség legkeresettebb szökevénye.
Eközben Franciaföldön nyoma vész egy idős asszonynak, Michelle Benoit-nak, gyönyörű és makacs unokája, Scarlet pedig rendületlenül keresi. A vörös hajú francia szépség a nyomozása során egyre különösebb alakokkal találkozik. Megismerkedik Farkassal, az egyszerre vonzó és ijesztő utcai harcossal, akivel együtt erednek a rejtélyek nyomába. De a helyzet tovább bonyolódik, miután összeakadnak Cinderrel.
Ahogy közös erővel próbálják megakadályozni, hogy Levana királynő végveszélybe sodorja a Föld teljes lakosságát, lassanként fény derül arra is, mi köze egymáshoz Scarletnek és Cindernek…

Nincsenek megjegyzések