Breaking News

Alfred Molina visszatér Doctor Octopus szerepében a Tom Holland-féle Pókember filmbe!



Alfred Molina az eredeti, első Pókember filmben játszotta el Doctor Octopus szerepét, és ma a The Hollywood Reporter lehozta a hírt, hogy újra visszatérhet a szerepben!

A Tom Holland-féle Pókember filmre egy másik "eredeti Pókember filmes" szereplő már visszatért, méghozzá J. K. Simmons, illetve nem is olyan régen bejelentették, hogy A csodálatos Pókember 2-ben Electrót alakító Jamie Foxx is visszatér a szerepében. Hozzájuk csatlakozik most Molina.

A hír már csak azért is érdekes, mert a pletykák szerint a Pókember 3-ban az összes eddigi Pókembert láthatjuk majd, és visszatér Tobey Maguire és Andrew Garfield is a hálószövő szerepében. Ráadásul a napokban ezt a hírt megerősíteni látszott egy videóval a Sony Channel Latin America is, akik idő előtt bejelentették, hogy nem kell választani a három Pókember közül, mert az új filmben ott lesznek mindhárman. A megosztott videót (ami egy montázs volt a három Pókemberrel) és a bejegyzést azóta törölték.

Minderre a multiverzum ad lehetőséget a Disney-nek, és ha valóban visszatér minden eddigi Pókember szériából egy-egy főgonosz, illetve a két régi Pókember is, akkor esélyes, hogy ezzel fognak játszani a filmesek. 

Az is hivatalos, hogy Benedict Cumberbatch, azaz Doctor Strange szintén szerepelni fog a Pókember 3-ban - az ő képességei is elvezethetnek minket a multiverzum teóriához.

A multiverzumról addigra valószínűleg már többet megtudunk a WandaVision sorozatból, ami állítólag szintén épít majd erre - és lehetséges, hogy ezen a vonalon hozzák majd be az X-Men szálat is, hiszen eredetileg Wanda maga is egy a mutánsok közül.

Nincsenek megjegyzések