Breaking News

Ezt a fájlt őrizte a Klávé Magnus Bane-ről



Még egy kis apróság Magnus Bane születésnapja alkalmából.

A Csontváros 10 éves jubileumi kiadásában helyet kaptak a fontosabb szereplőkről extrák - az illusztrációk mellett megmutatták azt is, a Klávé milyen információkat őrizget róluk.

Íme a fájl, amit Magnusról tartottak a Csontváros idején:





Hivatalos Klávé fájl
Nem kivihető az Inkvizítor irodájából
Frissítve: 2007. szeptember

Név: Magnus Bane, aki úgy is ismert, mint A bujálkodás hírnöke, úgy is ismert, mint Csillám Ciklon, úgy is, mint A Divatos Úriember, úgy is, mint A Nagy Méreg, úgy is, mint a Macskaszemű Van Nifterick, úgy is, mint A Hosszú Pillájú Londoni Legény, úgy is, mint Magnus von Magnus, úgy is, mint Édes Pofi (blöö)
Születési idő: feltételezhetően december 8-án, valamikor az 1600-as évek elején
Sebhelyek/fizikai jellemzők: fekete haj, aranyos-zöld macska szempár (boszorkányjegy)
Érdeklődési körei: Magnus Bane régóta kapcsolódik az Árnyvadászokhoz. Hosszú élete elején a Néma testvérek fogadták be, akik valószínűsíthetően segítettek neki abban, hogy jobban kontrollálja a mágiáját.
Erősségek: Bane a mágia több formájában is kiemelkedő, ide értve a gyógyítást és a védővarázslatokat is. 
Gyengeségek: frivol, megkérdőjelezhető a hűsége
Fontos kapcsolatai: Bane kialakított valamiféle köteléket Clarissa Fairchilddal, illetve Alexander és Isabelle Lightwooddal. Közeli kapcsolatban áll három boszorkánymesterrel, Catarina Loss-szal, Ragnor Fell-lel és Tessa Grayjel.
Javasolt intézkedések: Bane hasznos szövetséges, sok értékes munkát végzett számtalan Intézetben az elmúlt párszár év során. A pletykák szerint segített Henry Fairchildnak az első Portál megalkotásában, habár ez hivatalosan nem része az Árnyvadász történelemnek. Ezzel együtt Bane-hez óvatosan kell állni. Soha nem lehet tudni, pontosan milyen motivációi vannak egy halhatatlannak. Bane-t emlékeztetni kell, hogy maradjon ki az Árnyvadász ügyekből, amennyiben azon nem érintik őt közvetlenül.


Ajánlom még:

Nincsenek megjegyzések