Breaking News

A Collider már lehozta: a korábbi Pókember főszereplők is visszatérnek, nem csak a főgonoszok!
A tegnap esti Alfred Molina hír után újfent felreppentek a pletykák: a régi főszereplők is visszatérhetnek a Pókember 3-ra.

A pletykák szerint négy színésszel is tárgyalnak a visszatérésről: Pókember megformálói, Tobey Maguire és Andrew Garfield, illetve az MJ-t alakító Kirsten Dunst és a Gwen Stacey-t alakító Emma Stone.

A hírt a Collider osztotta meg azzal, hogy Andrew Garfield és Kirsten Dunst már biztosan visszatérnek, a másik két színésszel tárgyalnak és reménykednek.

A helyzet érdekessége, hogy a filmet egyébként már forgatják, így hacsak nem kisebb cameókról van szó, akkor érdekes, hogy úgy kezdtek el forgatni, hogy még nem volt szerződésük a korábbi sztárokkal.

Ahogyan már tegnap is megírtam, minderre a multiverzum ad lehetőséget a Disney-nek, és ha valóban visszatér minden eddigi Pókember szériából egy-egy főgonosz, illetve a két régi Pókember is, akkor esélyes, hogy ezzel fognak játszani a filmesek. 

Az is hivatalos, hogy Benedict Cumberbatch, azaz Doctor Strange szintén szerepelni fog a Pókember 3-ban - az ő képességei is elvezethetnek minket a multiverzum teóriához.

A multiverzumról addigra valószínűleg már többet megtudunk a WandaVision sorozatból, ami állítólag szintén épít majd erre - és lehetséges, hogy ezen a vonalon hozzák majd be az X-Men szálat is, hiszen eredetileg Wanda maga is egy a mutánsok közül.

1 megjegyzés: