Breaking News

Hangya, Fekete párduc, Shang-Chi, Marvel kapitány és Sólyomszem hírek

A Marvel a már fotó franchise-ok folytatásai kapcsán is adott ki új infókat, ezeket is egy közös bejegyzésben gyűjtöm össze.

Megérkezett az új Hangya film címe: Hangya és Darázs - Quantumania, azaz nagy eséllyel itt újfent a kvantumtérrel foglalkoznak majd. Visszatér Paul Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas és Michelle Pfeiffer is. Hozzájuk csatlakozik Kathryn Newton Cassie Lang szerepében, illetve Jonathan Majors Kang a Hódító szerepében.



A Fekete Párduc folytatása kapcsán a Disney hivatalosan is bejelentette, hogy nem fogják lecserélni a szerepben Chadwick Bosemant, ahogy írják: "Örökre a királyunk marad". Ennek kapcsán megosztottak egy emlékvideót is, rengeteg kulisszák mögötti felvétellel, amiben megszólalnak a film készítői és színészei is.

A videó:





Nem folytatás, de mivel már jó régen beharangozott filmes projekt, ebben a felsorolásba hozom: kiderült, egészen pontosan hogy néz ki a Shang-Chi film szereposztása, illetve az is, hogy már befejezték a forgatást! A premier 2021. július 9.



Érkezik a Marvel kapitány folytatása is - a napokban szárnyra kelt pletykákkal ellentétben a címszerepben visszatér Brie Larson. A szereplőgárdához csatlakozik a nem is olyan régen bejelentett Ms. Marvel, Iman Vellani is, illetve Monica Rambeau is, akit a WandaVision Teyonah Parrise alakít majd. Így tehát a Marvel kapitány 2. kapcsolatban lesz mind a WandaVision, mind a Ms. Marvel szériával.



A napokban már írtam a Sólyomszem sorozatról, Hailee Steinfeld kapcsán. Azt, hogy ő alakítja majd Kate Bishopot, végre hivatalosan is bejelentették. A többi szereplő között pedig ott van Vera Farmiga, Fra Fee és Alaqua Cox Maya Loper szerepében. 




A Thor újabb része kapcsán már megírtam, hogy csatlakozik a szereplőgárdához Christian Bale.

A Galaxis őrzői kapcsán két új hír is érkezett: jön az I Am Groot sorozat, illetve a csapat kap egy karácsonyi különkiadást is.

Nincsenek megjegyzések