Breaking News

Ezek voltak a Netflix legnépszerűbb tartalmai az idén!A Netflix megosztotta, melyek voltak az év legtöbbet nézett tartalmai!

A koronavírus kapcsán elmondható, hogy bizony többet támaszkodtunk a streaming szolgáltóra, mint a korábbi években.

Ami pedig a válogatást illeti: nagyot ugrott idén a románcok nézettsége, ezek közül is kiemelkedett a The Kissing Booth - A csókfülke 2., az újabb karácsonyi Vanessa Hudgens film, a Princess Switch: Switched Again és A fiúknak, akiket valaha szerettem második része. 

(A csókfülke és A fiúknak, akiket valaha szerettem filmekhez érkezik a harmadik rész! Az előbbi már egy teasert is kapott. Utóbbinál pedig filmes borítót kapott a könyv nem is olyan régen.)

Egyébként nagyot ugrott a mindenféle nemzetközi, nem angol nyelvű tartalmak fogyasztása is, így számíthatunk rá, hogy ezen az úton halad tovább a Netflix. 

Az Emily Párizsban az év egyik legsikerebb sorozata volt a statisztikák szerint - így a vegyes vélemények mellett sem meglepő, hogy a Neflix már be is rendelte a második évadot.

A sorozatok között nagyot ment a The Queen's Gambit és az Enola Holmes is, illetve ott van a toplistán a The Umbrella Academy új évada is - ezek is mind adaptációk.

Bővebben itt és itt olvashattok a toplistákról.

Nincsenek megjegyzések