Breaking News

Már forgatja a Legendás állatok 3-at Mads Mikkelsen



A The Playlist nevű oldalon jelent meg egy interjú Mads Mikkelsennek, amiből kiderül: bizony már forgatja is a Legendás állatokat.

Az erre vonatkozó kérdéseket hozom most:

Voltál már forgatni a COVID időszak alatt?
Igen, dolgoztam már így. Már három napja forgatok. Nagyszerű a hangulat. A szereplőgárda fantasztikus, a stáb is nagyszerű, Daviddel [David Yates] dolgozni pedig csodálatos.

Hogy megy minden a biztonsági intézkedésekkel?
Igen, az kicsit trükkös. De ők már csinálják egy ideje - pár hónapja, így már kialakult a ritmusa. Én vagyok az egyik, akinek csak bele kell szoknia ebbe a rendszerbe. De vannak szabályok, amik működnek.

Hasonlít Grindewald átvételének esete Hannibal szerepéhez? Hiszen mindkét esetben egy olyan szereplőt formálsz meg, akik már erősen összefonódtak egy másik, ismert színésszel.
Nem, egy kicsit más. Mármint Hannibal esetében volt már egy tökéletes változat. De mi egy másik verzióval dolgoztunk. Egy TV showt csináltunk, amit az alapoktól építettünk fel és formáltunk a magunkéra. Ebben az esetben viszont van egy konkrét színész, aki a közelmúltban megformálta ugyanazt a karaktert. Sokat gondolkoztunk a dolgon. Próbálunk összeköttetéseket és hidakat találni hozzá, miközben mégis a magunkéra formáljuk. 


A teljes interjút ide kattintva olvashatjátok.

Nincsenek megjegyzések