Breaking News

Új Marvel projektek: Fantasztikus Négyes, Ironheart és a többiek...



Ezeknek már nem szánok külön bejegyzést, már csak azért sem, mert túl sok mindent ezekről a projektekről még nem tudunk.

Viszont van még egy sor projekt, amiket a Marvel most bejelentett.

A legizgalmasabb talán az, hogy készül az újabb Fantasztikus Négyes adaptáció!

Ehhez a hírhez kaptunk egy kis animált címes beharangozót:



A Fantasztikus Négyesről egyelőre annyit tudunk, hogy a rendező Jon Watts (Pókember: Hazatérés, Pókember: Idegenben) lesz, és remélhetőleg jobb lesz, mint a legutóbbi próbálkozás. Bár ez a Marvel Univerzumban érkezik, szóval reménykedhetünk.

A teljesen új bejelentett projektek közül az egyik az Armor Wars - ebben a sorozatban James Rhodes lesz a főszereplő, a szerepre visszatér Don Cheadle. A hírek szerint a klasszikus Marvel történetben valóra válik Tony Stark legnagyobb félelme: mi történik, ha a technikája rossz kezekbe kerül?




Szintén a Disney+-ra érkezik egy másik sorozat, az Ironheart. Ebben Dominique Thorne fogja alakítani a zseniális feltalálót, Riri Williamst, aki a legjobb páncélt hozza létre Vasember óta.




Szintén a Disney+-ra érkezik a Secret Invasion sorozat, amiben Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében, a Marvel kapitányból pedig Ben Mendelsohn Talos szerepében. 



És természetesen ott van még két korábban már bejelentett széria is, amik szintén a Disney+-ra érkeznek.

A She-Hulkról tudunk többet. A címszereplőt Tatiana Maslany alakíthatja majd, Tim Roth is szerepelni fog benne, illetve Hulk maga, vagyis Mark Ruffalo is feltűnik majd a sorozatban.
A rendezők Kat Coiro és Anu Valia, a vezető író pedig Jessica Gao, szóval elég csajos kalandra számíthatunk. 




Van még egy Moon Knightunk is, erről most nem derült ki új infó, de azért emlékeztettek rá mindenkit, hogy ez is érkezik a Disney+-ra.




Ezeken kívül vannak sorozatok, amikről írtam külön-külön bejegyzést, mert azoknál kaptunk előzeteseket is - pörgessétek vissza a posztokat!

Nincsenek megjegyzések