Breaking News

Új posztert és előzetest kapott a Wonder Woman 1984

A Wonder Woman 1984 posztereiről már áradoztam egy sort - és hát, valljuk be, a sok-sok csúszás miatt mostanra már jó pár volt belőlük.

De most már tényleg jön a premier - ahol lehetséges, ott a mozikban, ahol nem, ott az HBO Maxon. Hogy nálunk mi lesz, az egy jó nagy kérdőjel, hiszen eddig mozibemutatóról volt szó, most viszont január 11-ig hosszabbították az intézkedéseket, így ahogyan az egyébként várható volt, decemberben már nem fognak kinyitni a mozik sem. Szóval ez most nálunk egy nagy kérdőjel.

Mindenesetre odakint jön a film, ennek örömére pedig érkezett egy új poszter és új előzetes is. A poszter nagyon szép, bár az eddigi szórásból nem a kedvencem azért. Az előzetes viszont nagyon hangulatos lett.




Az előzetes:




A filmről:

Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét.
Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.

Az elsöprő sikerű Wonder Woman után a folytatásban az első film stábja segítségével ismét egy csodálatos, erős női figura száll harcba – a közelmúlt Európájában és Amerikájában.

Nincsenek megjegyzések