Breaking News

Itt a Midnight Sun magyar különleges kiadásának borítója

Korábban már kiderült, hogy a Midnight Sun megjelenése kapcsán van némi változás.

Eredetileg Stephenie Meyer írónő személyes üzenete lett volna az extra, ám az végül minden első kiadásba bekerült.

A special edition viszont nem marad el, viszont így a borítója teszi majd különlegessé. Illetve ami fontos infó: mivel így később került nyomdába az új borítós kötet, a special edition majd csak januárban lesz elérhető. 

Mutatom a különleges kiadás borítóját:
Mit szóltok?

Bevallom, nekem nem szerelem, én szerintem maradok a régiekhez passzoló változatnál.


Fülszöveg:

1. kiadás, a szerző személyes üzenetével a magyar olvasókhoz!

*****

Twilight forever!
Megérkezett! Stephenie Meyer diadalmasan visszatért a Twilight Saga világába ezzel a várva várt kötettel. Íme Edward és Bella ikonikus szerelmi története a vámpír szemszögéből.

A feledhetetlen történet Edward élményein keresztül friss, de tagadhatatlanul sötét csavart kap. Találkozása a gyönyörű és rejtélyes Bellával hosszú vámpíréletének legmeglepőbb, ugyanakkor leggyötrőbb élménye is. Miközben megismerjük Edward múltjának magával ragadó részleteit és belső életének összetettségét, megértjük azt is, hogy miért ez a találkozás lett élete legmeghatározóbb küzdelme. Mégis, hogyan követhetné a szívét, ha ezzel veszélybe sodorja szerelme életét?

Az új kötet oldalain Stephenie Meyer visszarepít bennünket abba a világba, ami világszerte olvasók millióit ejtette rabul. Hádész és Perszephoné mítoszából merítve pedig egy epikus regényt tár az olvasók elé a halhatatlan szerelem mély örömeiről és letaglózó következményeiről.

Teljes az élmény! 

Nincsenek megjegyzések