Breaking News

Jön a Shannara: A jövő krónikája 2. évada!

A Shannara: A jövő krónikája sorozat elég megosztóra sikeredett a fantasyrajongók körében, leginkább a fiatalabb korosztályt sikerült megfogniuk. Így bár korábban érkeztek olyan pletykák, miszerint jön a folytatás, hivatalos megerősítést nem kaptunk, főleg nem dátumot. 

Most azonban megérkezett: az MTV megerősítette, hogy elkezdődtek a második évad előkészületei. 




A második évad egy évvel az első befejezése után veszifel a történet fonalát, és a világban eluralkodó káoszba csöppenünk, amit most Ander ural. A lakosok rettegnek. Wil még mindig gyászolja szeretett Amberle-jét, hátat fordított a mágiának, és gyógyító lett belőle, ahogy mindig is akarta. De amikor egy új lány, Mareth megmenti, kénytelen újra csatlakozni a harchoz. 

A második évadra visszatér Austin Butler (Wil), Ivana Baquero (Eretria), Manu Bennett (Allanon), Aaron Jakubenko (Ander) and Marcus Vanco (Bandon). Ezenkívül új szereplőket is bemutatott az MTV:



Malese Jow alakítja majd az előbb említett Mareth-et, egy kiszámíthatatlan lányt, aki maga is rendelkezik mágikus képességekkel. Mareth független, éleseszű és mindig megkapja, amit akar. 



Vanessa Morgan alakítja majd Lyriát, egy gyönyörű és rejtélyes fiatal lányt, akit majd romantikus szálak fűznek Eretriához. 


Desmond Chiam Rigam tábornokot alakítja majd, aki korábban Eventine seregében szolgál, most pedig a pusztítók vezetője. Úgy gondolja, a probléma nem a jó vagy a rossz, hanem maga a mágia. 



Gentry White Garetet alakítja majd, egy ravasz és karizmatikus vadászt, akit a Fegyvermester néven ismernek szerte a világban. Az egyetlen dolog, amit a pénznél is jobban szeret, egy jó küzdelem.




Caroline Chikezie Tamlin királynőt alakítja majd, Leah, az egyetlen emberi királyság nagyhatalmú vezetőjét. Igen manipulatív, és együttműködést próbál kieszközölni a tündékkel.

2 megjegyzés: