Breaking News

Érkezhet az újabb Vámpírnaplók spin off?

Emlékeztek még, hogy a Vámpírnaplók fináléról írtam, hogy volt egy pillanat, amikor úgy éreztem, ez bizony egy újabb kiegészítő sorozatot vezet fel?

Nos, nagyon úgy tűnik, hogy nem tévedtem.



A Movie Pilot oldalon jelent meg egy cikk, amiben körüljárják a kérdést, és a Vámpírnaplók két felelőse,  Julie Plec és Kevin Williamson úgy tűnik, direkt erre a lehetőségre felkészülve írták bele azt a bizonyos részt.


Figyelem! Innentől spoilerek következnek.


Na tehát az a bizonyos levél:



A levél megvillantja annak lehetőségét, hogy Klaus és Caroline egy nap újra találkozzanak - ráadásul Klaus olyannyira eltökéltnek tűnik, hogy még azt is kijelenti, kivárja, bármennyi időbe telik is. 

Nos, ez egy kis kikacsintás is lehet, hiszen a The Originals sorozat alakulása nagyban befolyásolhatja, érkezhet-e egyáltalán új spin off, és ha igen mikor. Így gyakorlatilag profetikus megnyilvánulás ez, és nem csak a sorozat világán belül, hanem a valóságban is. 

A finálé előtt a következőt nyilatkozta Plec a készítők:

"Matt Davis (Alaric) feltűnik a fináléban. Alaric Saltzman beugrik majd New Orleansba, és új információkat hoz majd Mystic Fallsból, amely egy The Originals-béli szereplő életét is befolyásolja majd, és lehetőséget nyújt egy új sorozatra a jövőben... Igen, természetesen lefektettem az alapokat a fináléban, hogy a jövőben tovább bővíthessük az univerzumot."

A finálé után Williamson megerősítette, hogy ez a Caroline-Klaus pillanat volt az.

"Caroline-nál azt szerettük volna sugallni, hogy egy újabb fejezete is van a történetnek. Én mindig is ezt akartam. A spinoffokkal kapcsolatban az az egyik sajnálatos dolog, hogy elveszíted a lehetőséget, hogy megcsinálj egy olyan történetszálat az eredetiben, amit amúgy akarnál. Mindig úgy éreztem, hogy Caroline és Klaus sosem kapták meg azt a kapcsolati szálat, ami lehetett volna. Rövidre zártuk."

Plec azért hozzátette, nem biztos, hogy ez túl gyorsan be fog következni - visszautalnék a türelmes várakozásra a levélben. Az EW-nek a következőt nyilatkozta: 

Nem ígérhetik semmit, több okból: egyrészt még nincs meg az ötödik The Originals évadunk. Másrészt mert bármennyire imádom is a bentlakásos iskola világát és mindazt, amit képvisel, ez egy teljesen új show lenne, amit még el sem kezdtem kigondolni, de az ajtókat nem véletlenül hagytuk nyitva. Reménnyel tele van nyitva, nem ígérettel.

Úgyhogy egyelőre várakozni kell, mindenesetre a "Klaroline" rajongók reménykedhetnek.


Nincsenek megjegyzések