Breaking News

Már fent a Könyvmolyképző webshopjában az új Nalini Singh kötet!

A Könyvmolyképző webshopjába sorban kerülnek fel a csemegék, most Nalini Singh Angyali vadász sorozatának következő kötete kapott helyett.

A fordító Bottka Sándor Mátyás, az eddigi kötetek fordítója, úgyhogy ez már rögtön egy ok, amiért a rajongók örülhetnek. 

Az is kiderült - bár ez már nem új információ -, hogy a kötet nyárra várható, azt is tudjuk egy korábbi Könyvmolyképző válaszból, hogy ez a Könyvhetet jelenti. Továbbá biztossá vált, hogy Zafír pöttyöt kap a kötet - bár ez nagy eséllyel senkit nem lep meg. 

Azt még nem tudjuk, magyarul vajon milyen borítóval érkezik a kötet, viszont a fülszöveg már felkerült.Az angyalok lezuhannak az égből, ismeretlen erő taszítja őket vesztükbe. A vámpírok megbetegszenek, halhatatlanságuk sem védi őket a képtelen kórtól.
A vámpírvadász Elena Deveraux és társa, Raphael arkangyal a várost tépázó pusztítás forrását keresik, hogy elejét vegyék az értelmetlen haláleseteknek, és felkészülhessenek egy ellenséges arkangyal most már bizonyosan közelgő támadására.

Nincsenek megjegyzések