Breaking News

Érkezett egy új Famous in Love videó és leírások a szereplőkről

Április 18-án, azaz nagyjából egy hónap múlva debütál a Famous in Love sorozat a FreeFormon, így kezdik beindítani a promóáradatot.



Múltkor kaptunk egy új előzetest és egy új posztert, most pedig egy vadonatúj promó videó érkezett, ami gyakorlatilag végig új jelenetekből áll.

Az új videóban megint csak a sztárok életének árnyoldalait láthatjuk - a kavarások a háttérben, a nyilvánosság előtti képmutatás a téma. 




A sorozat Rebbeca Serle azonos című regényéből készült. A főszerepben Bella Thorne láthatjuk majd, aki egy teljesen átlagos főiskolást, Paige-et alakítja majd, aki egy meghallgatáson megkapja az egyik új hollywoodi kasszasikernek ígérkező film főszerepét, ezzel pedig berobban a köztudatba. Új életében kell boldogulnia, ami nem is olyan egyszerű. Mindkét főszereplőtársával megvan köztük a kémia, ami nem kevés bonyodalmat okoz.

És akkor nézzük meg a többi szereplőt is!

Carter Jenkins tűnik majd fel Rainerként, aki egy hollywoodi híresség fia - ő lesz Paige egyik partnere a filmben.
Jesse Henderson Jake-et alakítja majd, Paige legjobb barátját, aki féltékeny lesz, amikor Paige elkezd Rainerrel lógni a szabadidejében.
Keith Powers játssza majd Jordant, az aktuális hollywoodi fenegyereket, aki a harmadik szereplő a filmben. Nekik Rainerrel elég bonyolult történetük van, ezt a viszonyt súlyosbítja az, hogy mindkettőjüknek bejön Paige. 
Niki Koss alakítja Alexist, Rainer barátját még régről, aki Paige-dzsel versenyez ugyanazért a szerepért, és ahogy a legtöbb szereplőnek, neki is megvan a titka. 
Georgie Flores játssza majd Cassandrát, Paige szobatársát és jó barátját, aki elég szókimondó.
Perrey Reeves lesz Nina, Rainer okos és számító anyját, aki a leghíresebb hollywoodi álompár egyik fele. Magabiztos és manipulatív, és bármit megtesz, hogy semmi se állhasson a fia útjába. 
Pepi Sonuga Tangey bőrébe bújik majd, aki egy gyönyörű popsztár, aki rejtélyes körülmények között eltűnt a nyilvánosság szeme elől, és korábban kapcsolata volt mind Rainerrel, mind Jordannel.
Mark Valley lesz Grant Devon, Rainer édesapja, a hollywoodi álompár másik fele, Hollywood egyik legsikeresebb sztárja. 

Nincsenek megjegyzések