Breaking News

Cara Delevingne YA könyvet írt!

Nem csalás, nem ámítás, a címben olvasható hír igaz: Cara Delevingne modell-színésznő YA könyvet írt!

A hírt Twitteren jelentette be, természetesen egy fotóval: 





A The Bookseller szerint a Mirror Mirror egy "magával ragadó, fordulatos történet, ami körüljárja az identitás, szexualitás, barátság és árulás kérdését, gyilkos csavarral a közepén".

A kötet pedig már elő is rendelhető, és nem meglepő módon a promót sem aprózták el: már megvan a fülszöveg és egy placeholder borítót is kapott a kötet, mielőtt leleplezik az igazit. 



Azért van egy csavar is a történetben: bármilyen szépen hangzik, hogy írt egy könyvet, az igazsághoz hozzátartozik, hogy társszerzős a kötet, Rowan Coleman volt a segítségére. Idézem Carát: "Nagyon büszke vagy rá és alig várom, hogy mindenki olvashassa a közös munkámat az egyik kedvenc szerzőmmel."

A regény október 5-én jelenik meg.

A fülszöveg:

Barát. Szerető. Áldozat. Áruló.Amikor belenézel a tükörbe, mit látsz? A tizenhat éves barátok, Red, Leo, Naima és Rose pont olyanok, mint az összes korukbeli: próbálnak rájönni, kik ők és navigálni az iskola és kapcsolatok aknamezején. Az élet nem tökéletes, de összeköti őket a zene iránti szeretetük és izgatottak, mit tartogat közös bandájuk számára a jövő.
Egészen addig, amíg Naima tragikus körülmények közepette meg nem hal, és csupán egyetlen szót hagy hátra: Sajnálom.
Milyen szörnyű igazságot rejtegetett vajon? Mi az a sötét titok, ami elfelhőzte amúgy napos személyiségét? És hogy lehet, hogy Red, aki a csapat védelmezője, nem vette észre a figyelmeztető jeleket?
Míg Rose a vad bulizásba menekül, Leo sötét hangulatváltozásokon megy át, Red elhatározza, rájön az igazságra és kitalálja mi - vagy ki - felelős Naima haláláért.
Ez az utazás Red egész világát megrengeti, sötét és veszélyes igazságokat tár fel, amelyek létezésük egész törékeny felszíne alatt lapul. Soha semmi nem lesz már a régi, mert ha egy tükör egyszer összetört, már nem lehet helyrehozni. 

Nincsenek megjegyzések