Breaking News

Colton Haynes csatlakozott a Simon és a Homo sapiens-lobbi filmhez!

Bizony, bizony, Colton Haynes rajongói örülhetnek!



A frissen eljegyzett színész Twitteren jelentette be, hogy ő is szerepelni fog a bestseller Simon és a Homo sapiens-lobbi könyv adaptációjában. A rajongók nem meglepő módon rögtön izgatottak lettek, hiszen a színész és a könyv lelkes hívei nagyjából ugyanabból a csoportból érkeznek.



Azt viszont nem árulta el rögtön, milyen szerepben lesz látható. Később azért megkönyörült a rajongókon, de egy kis csavart is vitt a dologba. Míg a hírt Twitteren jelentette be, addig a szerep nevét Snapchaten, ahol rögtön el is tűnt, így ezután szájhagyomány útján terjedt a név: Kevin. 

Később Becky Albertalli írónő is megerősítette, hogy az Arrow színésze Kevint alakítja majd, a főiskolás srácot, akivel a bárban találkozik Simon. 





Egyébként a casting nem is olyan meglepő, hiszen a film rendezője az a Greg Berlanti, aki executive producerként dolgozik az összes DC képregény sorozatadaptációján, így már korábbról ismeri Coltont is.



Nem semmi csapathoz csatlakozik egyébként: Jennifer Garner Nick Robinson, Logan Miller, Katherine Langford... Jó kis YA adaptációnak ígérkezik ez.




A könyvről írt értékelésemért KATT IDE!

Nincsenek megjegyzések