Breaking News

Itt az új Amerikai istenek előzetes!

Már többször írtam az oldalon a Neil Gaiman kultikus, Amerikai istenek című regényéből készülő sorozatról.


Úgyhogy most térjünk is a lényegre, ha valaki lemaradt, a fontosabb információkat megtalálja a bejegyzés alján. Egyébként meg szerda van.

A lényeg viszont: befutott ma egy új előzetes az Amazon sorozatához! Íme az előzetesek:





És az új:



A könyv fülszövege annak, aki esetleg még nem ismerné:

Szörnyű ​​vihar közeledik…
Árnyék három évet töltött börtönben, közben mindvégig csak azt a pillanatot várta, amikor végre hazatérhet szeretett feleségéhez, hogy együtt új életet kezdjenek. De mielőtt találkozhatnának, szabadulása előtt néhány nappal a felesége autóbaleset áldozata lesz. Árnyék élete romokban hever, és ekkor a sors egy különös idegennel hozza össze, aki Szerda néven mutatkozik be, és furcsa módon sokkal többet tud róla, mint ő saját magáról.
Szerda munkát ajánl neki, és miközben az események egyre váratlanabb fordulatokat vesznek, Árnyék kénytelen lesz megtanulni, hogy a múlt sohasem hal meg igazából. Mindenkinek, még az ő szeretett Laurájának is voltak titkai, és az álmok, mesék, legendák sokkal valóságosabbak, mint azt korábban gondolta volna. Árnyék számára egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a mindennapi élet nyugodt felszíne alatt különös vihar tombol. Egy háború, amelynek tétje nem más, mint Amerika lelke. Egy háború, amelynek Árnyék hirtelen a kellős közepén találja magát.

A sorozat producere a FremantleMedia North America, írói és készítői pedig Bryan Fuller (Hannibal, Halottnak a csók, Hősök) és Michael Green (Hősök, The River, Kings). Az első részt David Slade (Hannibal, The Twilight Saga: Eclipse) rendezi, és visszatér még több epizódra is. 

Amerikában a Starzon fut majd a sorozat, a nemzetközi jogokért pedig a FremantleMedia felelős.

Premier: április 30.

Nincsenek megjegyzések