Breaking News

Itt az első Percabeth fotó a Percy Jackson musical kapcsán

Korábban meg megírtam a meglepő hírt, hogy a film után egy sokkal meglepőbb műfajban is adaptáció készül a Percy Jacksonból: készüljetek a musicalre! Sőt, az első dalt is megmutatták nekünk, amit ITT meg is hallgathattok.

Eddig azonban nagyrészt a Percyt alakító Chris McCarrellt láthattuk, hallhattuk. Most viszont befutott az első hivatalos promófotó, és igen, ezen a Percy-Annabeth párost láthatjuk! (A békesség kedvéért muszáj leírni, Annabeth-t Kristin Stokes alakítja majd.)



Őszinte leszek: nekem bejön. Bár idősebbek, mint a könyves szereplők, ez a musicalnél alapból elvárható, hiszen viszonylag kevés 11 éves van, aki le tud tolni végig egy musicalt.

De nem csak a fotó az újdonság, érdemes elzarándokolni a musical Twitter oldalára, ahol most arra kíváncsiak, felvegyék-e a dalokat. Egy Google doksiban lehet kinyilvánítani, hogy szeretnénk, és azt hiszem, nálunk ez nem is kérdés, hiszen máshogy nem sok esélyünk van, hogy ha látni nem is láthatjuk, legalább halljuk a zenét. IDE kattintva tudjátok kitölteni a kérdőívet.

Nincsenek megjegyzések