Három új A szépség és a szörnyeteg videó

Oké, oké, tudom, tudom. Vannak, akiknek már az agyára megyek, és a kommentekben is megy a panaszkodás a videók alatt, de hát... Én azon a véleményen vagyok, hogy ha valaki nem akarja, ne nézze meg.Ennek tükrében következzenek a legújabb videók!

Egy új klipben Lumiere szervezkedik, próbálja összehozni Belle és a Szörnyeteg randiját. Ami igazán izgalmas ebben a jelenetben, hogy végig animált, és végre hosszabban láthatjuk és hallhatjuk Lumiere-t és Cogsworth-öt.

A másik videó valójában Emma Watson egy interjúja, méghozzá a Jimmy Kimmel Showban. De még mielőtt bejönne, mutatnak egy vadonatúj klipet a filmből, amiben két izgalmas dolog is van: Emma énekel, méghozzá egy olyan dalt, amit eddig még nem hallottunk tőle. Másrészt a hógolyó - a hógolyó!
Mindezeken felül egy újabb TV spot is érkezett, ezúttal a Szörny elleni támadást helyezték a középpontba. Ez tükröződik a zeneválasztásban és a vágásban is:


Három új A szépség és a szörnyeteg videó Három új A szépség és a szörnyeteg videó Reviewed by Deszy on 3/08/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.