Breaking News

Hamarosan megjelenik magyarul az első Kasie West regény

Kasie West neve már ismerős lehet azoknak, akik szeretnek az angol nyelvű YA regények között böngészni. Legalábbis én újra meg újra beleszerettem a könyvei borítóiba, így is olvastam először tőle. 

Most pedig az egyik, a The Fill-In Boyfriend érkezik magyarul is a Menő Könyvek gondozásában, Szívességből szerelem címmel.Bevallom, pont a borítószerelmeim miatt kicsit sajnálom, hogy csak ötletében tartották meg az eredeti borítót. Maradt a fej nélküli párocska és a foltra írt szó a borítón, de egyébként saját tervezés. Nem néz ki rosszul, ha nem ismerném az eredetit, valószínűleg semmi problémám nem lenne, de azért így muszáj megjegyeznem, hogy az azért jobban tetszett.Mindenesetre az lesz a lényeg, ami a borító alatt lapul, és azért a polcon nem mutat majd rosszul ez sem. 

Március 29-től pedig már valóban ott lehet. Addig is következzen a fülszöveg!Giával az iskolai bál kezdete előtt fél órával szakít a pasija, ezért kétségbeesésében vakmerő lépésre szánja el magát. Arra kér egy vadidegen srácot, játssza el egy estére, hogy járnak. A terv egyszerű: két óra, pár kegyes hazugság a barátnőknek. A baj csak az, hogy Gia nem tudja kiverni a fejéből a helyes ismeretlent. Aztán az élet úgy hozza, hogy viszonozhatja a szívességet … Tényleg egyre fontosabbak lesznek egymásnak, vagy kamu az egész? Alapulhat-e bármi is hazugságon? Mit gondolnak majd a barátnői, ha kiderül az igazság? Tényleg ennyire számít, hogy ki mit gondol?
Kasie West szellemes és csodálatosan romantikus regényének főhőse egy hirtelen ötlet miatt óriási galibába keveredik, és az élete fenekestül felfordul. Vajon sikerül újra megtalálnia a szerelmet, és azzal együtt önmagát is?

1 megjegyzés:

  1. Szia! Bocsi, hogy ide írok, csak szeretném kérdezni, hogy mikor leszel ask.fm-en aktív megint? Már régebben kérdeztem tőled, és kíváncsi lennék a válaszra. Én vagyok a legendás lények kérdező. :)

    VálaszTörlés