Breaking News

Mandy Moore is csatlakozott a Sötét elmék filmhez!

Aki rendszeresen követi az oldalt, annak már nem újdonság, hogy a Sötét elmék könyvből film készül, ugyanis az utóbbi időben folyamatosan beszámoltam a casting hírekről.

Most egy újabb érkezett, nem is akármilyen!

Elég sok kritika érte a sorozat castingját amiatt, hogy a szereplők nem feltétlenül úgy néznek ki, mint a könyvben. De talán a mostani hírnek mindenki örülni fog.

A szereplőgárdához most ugyanis a régi tinisztár, a most már Golden Globe-ra is jelölt Mandy Moore csatlakozott!Arról viszont egyelőre nem szól a fáma, hogy kit alakíthat. Mit gondoltok? 


A történet egyébként nagyon érdekes - ha valaki esetleg még nem olvasta volna. Egy amolyan koncentrációs táboros X-Men sztori. A véleményemet ITT olvashatjátok az első részről, addig is a fülszöveg:
Amikor Ruby a tiedik születésnapján felébredt, valami megváltozott. Olyan nyugtalanító dolog történt, hogy a szülei bezárják Rubyt a garázsba és a rendőrséget hívják. Olyasmi történt, aminek következményeként Thurmondba, a kormány brutális "rehabilitációs táborába" küldik. Túlélte a titokzatos betegséget, amelybe az amerikai gyerekek többsége belehalt, de mellékhatásként nála és másoknál is valami sokkal rosszabb tulajdonság fejlődött ki: félelmetes képesség, amelyet képtelenek uralni.
A tizenhat éves Ruby most a veszélyesek egyike.
Amikor az igazság kiderül, Ruby kis híján életét veszti Thurmondban. De sikerül elmenekülnie. Szökésben van és kétségbeesetten igyekszik eljutni a hozzá hasonló gyerekek egyetlen biztonságos menedékébe, az East River-hez. Csatlakozik a táborokból szökött gyerekek csoportjához. Bátor vezetőjük, Liam, nagyon odavan érte. Ám Ruby bármennyire is vonzódik hozzá, nem kockáztathatja, hogy közel kerüljön hozzá. Azok után, ami a szüleivel történt, semmiképpen.
Amikor elérik az East Rivert, kiderül, hogy semmi sem olyan, amilyennek látszik, legkevésbé a titokzatos vezető. Ám más erők is működésbe léptek; olyan emberek, akik semmitől sem riadnak vissza, hogy Rubyt felhasználják a kormány elleni küzdelmükhöz. Ruby borzasztó választás elé kerül, amely könnyen azt jelentheti, hogy fel kell adnia egyetlen esélyét, hogy élni érdemes élete lehessen.

Nincsenek megjegyzések