Breaking News

Trónok harca 7. évad premieridőpont! Ismétlem: premieridőpont!

Kreativitásban nincs hiba a Trónok harca marketing csapatánál, az már biztos. 

Miután beharangozták egy videóval, hogy hamarosan élő videóban leplezik majd le a 7. évad premierének dátumát, maga a videó is elindult. 



És nem semmi lett a vége! A videón egy nagy jégtömbön láthattunk, változó szögből. A feladat egyszerű volt a rajongóknak: begépelni a tűz szót kommentben - és ami igazán menő, több nyelven is működött a dolog, tehát a fire és a tűz szavakra is reagált a magyar rajongóknak. 

A videó jobb felső sarkában volt egy kis kör alakú számláló, akárhányszor ez elérte a maximumot, lángcsóva csapott le a jégtömbre - így hát találkozott a tűz és a jég, ahogy a könyvsorozat címében is.

A jégtömb így fokról fokra olvadt, mígnem végül feltárult volna a lényeg, a premierdátum. Hangsúly azon, hogy volna, ugyanis valószínűleg annyian próbálkoztak, hogy lefagyott a rendszer, és az élő videó idő előtt véget ért, körülbelül 11 perc után. 

Ezután néhány perccel elindították a második kört, ám ezt már annyi bakival, hogy a videó mellé nem volt utasítás. A rajongók egy része már részt vett az első körben, és arról írogatott, hogy a Mások meghackelték a rendszert, egy jó nagy maradéknak meg fogalma sem volt, mit kéne kommentelni.

De javult a helyzet, egy ponton ugyanis érkezett a komment: ha valaki dracarys-t kommentel, akkor ráadásul dupla láng jön!

Bár a koncepció maga ötletes volt, a kivitelezés kevésbé. Még a kis bakitól eltekintve is, sajnos nagyon sok rajongó kezdett igazán türelmetlenné válni a kommentek között, nehezményezték, hogy 150.000 ember nézi, ahogy egy jégtömb olvad - meglehetősen hosszan. Izgi.

De végül megjelent a dátum: július 16!



Nincsenek megjegyzések