Breaking News

Érkezik a 3. rész a Mielőtt megismertelek sorozatba!

Az Entertainment Weekly oldalon debütált a hónap meglepetéshíre: Jojo Moyes újabb könyvet ír a Mielőtt megismertelek sorozatba, így duológiából trilógiává bővíti a sorozatot!

A Mielőtt megismertelek eredetileg önálló kötet volt, de a lezárás miatt sokan könyörögtek az írónőnek: mesélje már el, mi történt Luisával. Ezt meg is tette, megírta a Miután elvesztettelek kötetet. Ennél már tényleg mindenki azt hitte, nincs tovább. De van!



Az új regény Lou kalandjait követi majd, aki New Yorkba indul, és választania kell a régi élete és az új között, ami előtte áll. 

Az írónő így mesélt a döntésről: 

"Mindig tudtam, hogy ha egyszer elkötelezem magam a Mielőtt megismertelek folytatása mellett, lesz egy harmadik könyv is. Innentől már egyértelműen trilógiaként láttam a sorozatot. Az, hogy újra Lou-val tölthettem az időt, igazán szórakoztató volt, és az is, hogy egy új országba, egy teljesen új világba lökhettem, egy titkokkal teli házba. A szokásos humorával és érzékenységével alapvető kérdéseket kell feltennie magának, például azt, hogy az Atlanti-óceán melyik partjára tartozik. Remélem, az olvasók is annyira élvezik majd ezt az új kalandot, mint amennyire én élveztem a megírását." 

Az új kötet 2018 tavaszán kerülhet majd a polcokra.

Őszinte leszek: engem meglepett ez a hír. Már a Mielőtt megismertelek folytatása is elég rizikós döntés volt szerintem, és bár tetszett a folytatás, nyilvánvalóan nem ütött akkorát, mint az első kötet. De arra már végképp nem voltam felkészülve, hogy az újabb lezárás után megint beleesik Lou a szokásos mókuskerékbe: új helyszín, megint a létezés és az önmegismerés kérdései és talán még egy új pasi is? Hááát... Meglátjuk. 



Nincsenek megjegyzések