Itt Magisztérium új kötetének magyar borítója!

Nem csak az Oblivion borítója futott ma be, hanem Holly Black és Cassandra Clare közös, Magisztérium sorozatának legújabb kötetéé is!

A bronzkulcs esetében is megtartotta a kiadó az eredetit, csupán a cím lett magyar. 

A megjelenés Könyvfesztiválra várható. A mágia megmenthet.
A mágia megölhet.
A Magisztérium diákjai elméletben teljes biztonságban vannak varázslatos iskolájukban. A mágusok gondos irányításával megtanulják használni a varázserejüket, és rendet teremteni a kaotikus világban.
Ám a káosz most felveszi velük a harcot.
Callnek, Tamarának és Aaronnak olyan dolgok miatt kéne aggódniuk, mint a felmérők és varázsversenyek. Ám az egyik iskolatársuk megdöbbentő halála után muszáj a hidegvérű gyilkos nyomára bukkanniuk… kockára téve a saját életüket.
Az ifjú barátok kénytelenek szembenézni azzal, hogy a mágia csak annyira jó, amennyire a felhasználója. Gonosz kezekben mérhetetlen kárt tud okozni – hacsak Call, Tamara és Aaron még időben meg nem akadályozzák.
A Magisztérium-sorozat lenyűgöző harmadik részében a két nagy sikerű írónő, Holly Black és Cassandra Clare egy olyan iskolát tárnak elénk, ahol bármi megtörténhet – legyen jó vagy gonosz –, és az igazságot egyedül úgy lehet kideríteni, ha hőseink mindent hajlandóak kockára tenni.
Itt Magisztérium új kötetének magyar borítója! Itt Magisztérium új kötetének magyar borítója! Reviewed by Deszy on 3/07/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.