Breaking News

Megvan, mikor jön magyarul a Minden, minden film!

Épp tegnap osztottam meg, hogy az amerikai Minden, minden premierig már csak egy hónap van, erre most megérkeztek az információk a magyar megjelenésről is. 

Azt már tudtuk eddig is, hogy érkezik magyarul a film, hiszen a szinkronos előzetes többek között A szépség és a szörnyeteg film előtt is ment a mozikban - ITT megnézhetitek.

Ám most már a mikor is tisztázódott, és nekünk még egy kicsit várnunk kell... A magyar premier augusztus 3-án lesz. (Vigaszt ugyan nem nyújt, de nem csak mi kapjuk ilyen későn: az Egyesült Királyságban augusztus 18-án lesz a premier.)

A hír tiszteletére a magyar plakát is befutott: A könyv fülszövege:

Nagyon ​​ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónőm, Carla van itt velem.
Aztán egy napon egy költöztető cég teherautója áll meg a szomszéd ház előtt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom őt. Magas, vékony, és csak feketét visel – fekete a pólója, a nadrágja, az edzőcipője, sőt még a kötött sapkája is, ami alól egyáltalán nem lóg ki a haja. Észreveszi, hogy őt figyelem, és megakad rajtam a tekintete. Csak nézzük egymást. Olly a neve.
Lehet, hogy nem lehet megjósolni a jövőt, de azért ezt-azt mégis meg lehet. Például nagyjából biztos vagyok benne, hogy bele fogok szeretni Ollyba. És szinte biztos, hogy annak katasztrófa lesz a vége.
Nicola Yoon Jamaicán és Brooklynban, Long Islanden nőtt fel. Jelenleg Los Angelesben, Kaliforniában él a férjével, a kötet illusztrátorával, és a lányával, akiket őrülten szeret. A Minden, minden az első regénye.
David Yoon író és designer. Feleségével, Nicola Yoonnal Los Angelesben, Kaliforniában él. Történetekről beszélgetnek, és felolvasnak hároméves lányuknak, Pennynek. David illusztrálta a Minden, mindent.

1 megjegyzés:

  1. Reménykedtem benne, hogy jobb hírt mondasz és előrehozták. Az IMDB-n már fent van pár hete ez a dátum és bíztam benne, hogy csak valami tévedés. Nos, akkor nem...

    VálaszTörlés