Breaking News

YA antológia érkezik igazi sztárírókkal

Bizonyos időközönként bedobnak az amerikai kiadók egy-egy YA antológiát, és ha az ember ránéz a szerzők listájára, eldobja az agyát, és legszívesebben már rohanna a boltba megvenni. (Ide illene egy Shut up and take my money mém.)

Most itt egy újabb!

A Meet Cute témáját az első találkozások adják, ez fűzi össze a benne olvasható novellákat. A szereplők és a szituációk különbözőek, de minden ahhoz a bizonyos "Helló!" pillanathoz vezethető vissza.

És hogy kik a szerzők? Csak hogy néhány nálunk ismertebbet említsek: Jennifer L. Armentrout (Luxen sorozat), Sara Shepard (Pretty Little Liars), Nicola Yoon (Minden, minden), Huntley Fitzpatrick (Életem a szomszédban), Kass Morgan (The 100), Julie Murphy (Dumplin')...

Ahogy ez nagyon gyakran az ilyen adaptációknál lenni szokott, a borítót nem vitték túlzásba, inkább rajzos formában próbálták megmutatni, hogy sokféle történetről van szó. (Egyébként a borítón megtaláljátok az összes szerzőt, nem írok ki mindenkit külön.)



A kötet 2018 januárjában jelenik meg, addig is egy részlet olvasható a külföldön már igen népszerű Katie Cotugno novellájából ITT.

Nincsenek megjegyzések