Breaking News

Még nincs lefújva a Kör képregény (tudjátok, Valentine-nal és a többiekkel)

Cassandra Clare már évekkel ezelőtt bejelentette: A végzet ereklyéiből már megismert Valentine követőinek csoportjával, a Körrel még találkozni fogunk, de nem regényben.

Ő és Cassandra Jean összefogtak, és elkezdték tervezgetni a The Secret Treason címet kapott képregényt, ami a Kör korai napjait meséli el. Érdekes sztoriból pedig akad, nem is egy - például Robert Lightwood és parabataia, Michael Wayland története. 



Cassandra Jean sorban osztogatta is meg a terveket, vázlatokat a sorozathoz, bár egyik sem volt igazán konkrét. Leginkább csak megálmodta, hogy festenek majd az egyes szereplők. 













Aztán közben Clare és barátnői megírták a Bane krónikák és a Történetek az Árnyvadász Akadémiáról novellákat, és ezekben a Kör is szerepet kapott. 



A fiatal Luke



Emiatt merült fel először, hogy tulajdonképpen amit akart, azt végül elmesélte a novellákban és a nagy regényekben, úgyhogy végül a The Secret Treason projektből nem lesz semmi. Ráadásul nagy volt a hallgatás körülötte, így sokan elkönyveltük: nem lesz Kör képregény. 

Most Tumblr-en rákérdeztek Cassie-nél, mi a helyzet ezzel, valóban búcsút inthetünk-e neki. Az írónő válasza a következő volt:

Valójában nem töröltük, csak egyelőre áll. Mostanában elég elfoglalt vagyok három Árnyvadász sorozattal és nem tudok más projekttel foglalkozni, így magányos balerinaként várakozik. 

Nincsenek megjegyzések