Breaking News

A 13 okom volt szerzője örülne a 2. évadnak

Korábban már megírtam, hogy a rettentő sikeres 13 okom volt sorozatnál felmerült, hogy érkezhet a folytatás, annak ellenére is, hogy annak már nem lesz regényes alapja. Hogy erről mi a saját véleményem, azt abban a bejegyzésben már kifejtettem.



Jay Ashert, a regény szerzőjét is megkérdezték, ő mit szólna hozzá. A következőket mondta az Entertainment Weeklynek:

"Én örülnék, ha folytatódna a szereplők története, én is kíváncsi vagyok. Mi történik Clayjel? Hogy reagálnak az emberek arra, amit Alex tett a sorozat végén? Mi történik Mr. Porterrel? Volt idő, amikor gondolkoztam én is a folytatáson. Törtem rajta a fejem, de végül úgy döntöttem, nem írom meg. Úgyhogy én szeretném látni."

A válasz folytatásában nagyjából kifejtette azt, amiért én személy szerint nem lennék boldog a folytatással.

"Nem azért hagytam nyitottan szálakat, mert folytatásban reménykedtem. A hátramaradt szereplők számára nincs lezárás. Mindennek, amit teszünk, lesznek olyan következményei, amiben már nem tudunk részt vállalni. Erre nem csak azáltal jössz rá, amit Hannah tett, hanem azáltal is, ahogy a többiek Tylert kezelték. Ez a könyv egy teljesen új üzenete. Természetesen ezzel együtt van rá mód, hogy folytassák egy második évadban."

Akárhogy is, az biztos, hogy olyan nagy sikert aratott a sorozat, amilyenre talán senki sem számított - még a készítők sem.

Nincsenek megjegyzések