Breaking News

Nézd meg magyar felirattal is az American Assassin előzetesét + új plakát érkezett

A héten már megosztottam az American Assassin első előzetesét, Dyan O'Briennel, Michael Keatonnal és Taylor Kitsch-csel!Közben viszont készült rá egy rajongói magyar felirat is, szóval azoknak, akik nem tudnak angolul, íme:
Rögtön az előzetes után pedig befutott egy új plakát is:Dylan O'Brien Mitch-et, a címszereplőt alakítja, egy fiatal srácot, aki épp készül megkérni barátnője kezét. Ám a dolog tragédiába torkollik. Két évvel később vesszük fel újra a történet fonalát, amikor is már a CIA-nek dolgozik, és Stan Hurley-vel kell edzenie, aki hidegháborús veterán és kiképzőtiszt. Eközben a páros egy világméretű terrorista szervezet nyomára bukkan.

Ha a film sikert arat, az akár egy egész franchise-t jelenthet, ugyanis a főszereplő Rappről 14 bestseller regény is született mielőtt a szerző 2013-ban elhunyt. A CBS Films and Lionsgate együtt finanszírozzák a projektet, és a pletykák szerint valóban sorozatban gondolkoznak.

Egyébként rajta kívül is vannak ismert színészek a szereplőgárdában, Michael Keaton és Taylor Kitsch is feltűnik majd benne.

Nincsenek megjegyzések