Breaking News

Olvass bele a Legendás állatok és megfigyelésük forgatókönyvbe

A Könyvfesztiválra jelenik meg magyarul is a Legendás állatok és megfigyelésük forgatókönyv könyves formája - magyarul azt, amit eddig a képernyőn láthattunk, most papírban is megkapjuk. 
1926-ot írunk. Amikor az ifjú magizoológus, Göthe Salmander megérkezik New Yorkba, még csak nem is sejti, hogy az eseményeknek milyen különös láncolatát indítja el. Mágikus bőröndjéből ugyanis kiszökik néhány varázslény, akiknek üldözése közben ő és újdonsült barátai sokkal nagyobb veszedelmekkel is szembekerülnek, mint amekkorát egy szerelmes randalór vagy egy aranytól megrészegült orrontó furkász jelent. 
A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola könyvtárának népszerű darabja, a Göthe Salmander által írt Legendás állatok és megfigyelésük adott ihletet J.K. Rowlingnak, a Harry Potter-könyvek szerzőjének e forgatókönyv megírásához. Rowling csodálatos világának rajongói lapról lapra élvezhetik az írónő megkapó humorát, varázsvilág-építő fantáziájának működését és mély, megértő szeretetét úgy a pálcaforgató, mint a varázstalan emberek iránt. 
Lebilincselő olvasmány és igazi kuriózum minden gyűjtő számára.

A Könyves blog megoszthatott belőle egy kis ízelítőt, szóval íme a beleolvasó. Döntsétek el, szeretnétek-e ilyen formában is a sztorit. Ami tuti: a kivitelezés egyszerűen gyönyörű, a fenti kép is bizonyítja.


Nincsenek megjegyzések