Breaking News

Új YA spin-off trilógia érkezik a Luxen sorozathoz!

A Publisher's Weekly oldalon kijött a szokásos hír néhány új leszerződéssel.

Csakhogy ezúttal valami igazán fantasztikus bújt meg benne: egy Luxen spin-off trilógia!Jennifer L. Armentrout rögtön teljes trilógiára írt alá, igaz, ennél sokkal többet nem tudunk.

A sorozatnak és az első kötetnek egyelőre nincs címe, ami viszont biztos, hogy a Luxen könyvek világában játszódik majd. A sajtóközlemény szerint négy évvel az emberek és földönkívüliek háborúja után indul a történet, amikor is egy tinilányt beszippant a földönkívüli ellenállás világa. Eközben szerelmes lesz és sötét titkokra jön rá a múltjával kapcsolatosan. 

Az első rész megjelenése jövő őszre várható. 

Egyébként Armentrout sem lett szegényebb: a hír szerint a trilógia angol nyelvű jogaiért hat számjegyű összeget fizetett a Lyon irodalmi ügynökség.


FRISS!
A férfi főszereplő a Luxen könyvekből már ismert Luc lesz, ezt a hírt az írónő maga erősítette meg.

Az egyik rajongói oldal információi szerint a városokat igencsak megviselte a Luxen invázió, és a bombáknak köszönhető elektromos impulzusok miatt sok helyütt csupán elhagyatott helyeket találni. A világ épp csak kezdi feldolgozni, hogy földönkívüliek élnek közöttük.

A 17 éves Evelyn "Evie" Dasher első kézből ismeri a Luxenek megjelenésének következményeit. Az apja, Jason Dasher őrmester is meghalt.


Amint biztosabbat tudok, megírom.

5 megjegyzés: