Breaking News

Michael Gambon és Angela Lansbury is szerepelnek majd az új Kisasszonyok adaptációban

A BBC új feldolgozást készít Louisa May Alcott klasszikusából, a Kisasszonyokból.

Az új sorozatot a hírek szerint már ebben a hónapban elkezdik forgatni Írországban, és 2018 elejére várható a premier a BBC1 csatornán. 

És úgy tűnik, nem aprózzák el a szereposztást, két igazi legenda is szerepelni fog az adaptációban: Michael Gambon, akit Dumbledore-ként ismerhetnek a Harry Potter rajongók és Angela Lansbury, aki Kanna Mama hangját szolgáltatta a régi A szépség és a szörnyeteg mesében. (Sok más mellett.)A könyv fülszövege:

A Kisasszonyok minden idők egyik legkedveltebb lányregénye, amely a szerző saját gyermekkori élményein alapul.
A March család az amerikai polgárháború idején apa nélkül marad, és a négy nővér, akik imádattal csüggnek anyjukon, szinte egy év leforgása alatt kamasz lányból fel-nőtt nővé érik. Meg, a legidősebb és legcsinosabb közülük, a tizenöt éves Jo író szeretne lenni; Bethnek a zene a mindene, míg Amy, a szőke szépség imád festeni. 
Képzelt és valóságos szerelem, ártatlan és baljós pletykák, testvériség és féltékeny-ség szövi át a March nővérek eme különös és szívderítő történetét.
Louisa May Alcott írói pályája során tíz-egynéhány regényt, számtalan novellát és költeményt írt, melyek közül igazi hírnevet a Kisasszonyok szerzett neki. A Jane Austen vagy a Brontë nővérek regényeit kedvelők nem fognak csalódni, hiszen a Kisasszonyok a romantikus női irodalom csúcsa.

Nincsenek megjegyzések