Michael Gambon és Angela Lansbury is szerepelnek majd az új Kisasszonyok adaptációban

A BBC új feldolgozást készít Louisa May Alcott klasszikusából, a Kisasszonyokból.

Az új sorozatot a hírek szerint már ebben a hónapban elkezdik forgatni Írországban, és 2018 elejére várható a premier a BBC1 csatornán. 

És úgy tűnik, nem aprózzák el a szereposztást, két igazi legenda is szerepelni fog az adaptációban: Michael Gambon, akit Dumbledore-ként ismerhetnek a Harry Potter rajongók és Angela Lansbury, aki Kanna Mama hangját szolgáltatta a régi A szépség és a szörnyeteg mesében. (Sok más mellett.)A könyv fülszövege:

A Kisasszonyok minden idők egyik legkedveltebb lányregénye, amely a szerző saját gyermekkori élményein alapul.
A March család az amerikai polgárháború idején apa nélkül marad, és a négy nővér, akik imádattal csüggnek anyjukon, szinte egy év leforgása alatt kamasz lányból fel-nőtt nővé érik. Meg, a legidősebb és legcsinosabb közülük, a tizenöt éves Jo író szeretne lenni; Bethnek a zene a mindene, míg Amy, a szőke szépség imád festeni. 
Képzelt és valóságos szerelem, ártatlan és baljós pletykák, testvériség és féltékeny-ség szövi át a March nővérek eme különös és szívderítő történetét.
Louisa May Alcott írói pályája során tíz-egynéhány regényt, számtalan novellát és költeményt írt, melyek közül igazi hírnevet a Kisasszonyok szerzett neki. A Jane Austen vagy a Brontë nővérek regényeit kedvelők nem fognak csalódni, hiszen a Kisasszonyok a romantikus női irodalom csúcsa.
Michael Gambon és Angela Lansbury is szerepelnek majd az új Kisasszonyok adaptációban Michael Gambon és Angela Lansbury is szerepelnek majd az új Kisasszonyok adaptációban Reviewed by Deszy on 7/11/2017 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

.

Üzemeltető: Blogger.