Breaking News

Rowling új könyvet írt!

A múlt héten hintették el a hírt: hétfőn kapunk egy Rowling interjút, amiben igazi meglepetésre számíthatunk. 

Az interjú ki is jött, a meglepetés viszont tényleg meglepő volt. Az derül ki ugyanis a CNN riportból, hogy Rowling bizony újabb könyvet írt titokban. És most tessék kapaszkodni: tette mindezt egy ruhára! 



Nem, nem olvastátok rosszul és ez nem is egy vicc. A CNN híres riportere, Christiane Amanpour (tudjátok, akiért Rory is odavan a Szívek szállodájában) Rowlinggal beszélgetett a Lumos nevű jótékonysági szervezetről. Ennek keretében árulta el az írónő a titkos projektet.

Az új kötet egy politikai tündérmese, amit tényleg egy ruhára írt! Így mesélt róla: "Az 50. születésnapi bulim témája, amit Halloweenkor tartottam, pedig nem is akkor van a szülinapom, az volt, hogy "gyere a saját rémálmodként". Én meg elveszett kéziratnak öltöztem. A könyv nagy részét pedig egy ruhára írtam. Úgyhogy az a könyv, amiről nem tudom, megjelenik-e valaha, még mindig a ruhásszekrényemben lóg."

Rowling egyébként már elég rég nyilatkozott róla, hogy hasonló tervei vannak. Miután megjelent az utolsó Harry Potter kötet, mindenki arról faggatta, hogyan tovább. Akkor még azt nyilatkozta, a következő története egy politikai mese lesz kisebbeknek, de nem biztos, hogy publikálni is akarja majd. Aztán nem sokkal később jött a hír az Átmeneti üresedésről, és erről valahogy mindenki megfeledkezett.

Akárhogy is, nagyon még nem lehet örülni, hiszen ki tudja, olvashatjuk-e valaha. Ami viszont biztos: Rowling még mindig képes meglepetést okozni a leginformáltabb olvasóknak is az ilyen húzásaival.

Az interjú kérdéses részletét ITT nézhetitek meg.

Nincsenek megjegyzések