Breaking News

Kés a Zajban, Daisy Ridley, Tom Holland és már premierdátum is van!

Korábban már megírtam, hogy Daisy Ridley lesz az egyik szereplő a Patrick Ness Kés a Zajban című regényéből készülő filmnek, ám azóta újabb hírek is érkeztek. 

Talán a legfontosabb: megvan a disztópikus történet főszereplője, Todd is, akit a Pókember Tom Hollandje alakíthat majd! 



Így tehát két nagy franchise főszereplőjét üdvözölhetjük a csapatban, akik amellett, hogy figyelmet, nem kevés tehetséges is hoznak magukkal, ami elég biztató a jövőre nézve. 

Ami még új hír: végre premierdátumot is kapott a film, az amerikai mozikban 2019. március 1-jén nyit majd, amit azért még meglehetősen messze van. Annyira, hogy addigra már megnézhetjük az új Bosszúállók filmet is Holland oldaláról, és Az utolsó jedit Ridley-éről. 


A Kés a Zajban fülszövege:

Megdöbbentően eredeti, izgalmas, különleges könyv a felnőtté válás veszélyes útjairól. Todd Hewitt az utolsó fiú Prentissvárosban, ahol állandó, nyomasztó zajban mindenki hallja a többi ember gondolatát is. Nincsenek titkok. De Todd váratlanul tökéletes Csöndre bukkan. Hazudtak neki, menekülnie kell. Patrick Ness világszerte népszerű, díjnyertes trilógiájának első kötete végre magyarul.

Nincsenek megjegyzések