Breaking News

Akár két újabb Colleen Hoover kötet is érkezhet még az idén!

A Könyvmolyképző Kiadó Molyon olvasói kérdésre elárulta: a Maybe Someday és a Never, never második része után lehet, hogy még két Hoover kötet érkezik az idén! 

Jelenleg is dolgoznak ugyanis a Confess és az It Ends With Us köteteken, bár azt nem ígérik biztosra, hogy valóban érkezik idén mindkettő. Ha csak egyik jön, akkor én a Confessre tippelek, hiszen abból nem is olyan régen mutatták be a tévésorozatot, így van némi aktualitása. (Én már olvastam és láttam is, mindkettő zseniális, majd írok róluk.) (A fülszövegek az én fordításaim, nem hivatalosak.)

Confess:

Auburn Reed az egész életét előkészítette már. Tudja, mik a céljai, és nincs helye hibáknak benne. De amikor besétál a Dallas művészeti stúdióba, hogy jelentkezzen egy munkára, rájön, hogy rettentően vonzódik a rejtélyes művészhez, Owen Gentryhez, aki ott dolgozik.
Életében először Auburn kockáztat és hagyja, hogy a szíve elragadja, de aztán kénytelen felfedezni, hogy Owen komoly titkokat őrizget. A múltja pedig veszélybe sodor mindent, ami fontos Auburn számára, ezeket pedig csak úgy kaphatja vissza, ha Owent teljesen eltünteti az életéből.
Owen semmiképp nem szeretné elveszíteni Auburnt, de képtelen meggyőzni a lányt, hogy az igazság pont olyan szubjektív, mint a művészet. Az egyetlen, amit a kapcsolatukért tehet, hogy színt vall. De ebben az esetben a vallomás pusztítóbb lehet, mint maga a bűn...


It Ends With Us:

Néha az, aki szeret, az, aki a legjobban bánt.
Lilynek nem mindig jöttek könnyen a dolgok, de ez nem állította meg: keményen dolgozott, hogy azt életet élhesse, amit akar. Messzire jutott a maine-i kisvárosból, ahol felnőtt - lediplomázott, Bostonba költözött és most saját vállalkozása van. Így amikor megérzi a szikrát a jóképű idegsebésszel, Ryle Kincaiddel, Lily életében szinte mindig rögtön túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen.
Ryle öntudatos, makacs, talán kissé arrogáns is. És érzékeny, briliáns elme, Lily meg a gyenge pontja. És az sem fáj, hogy hogy áll neki a műtősruha. De az, hogy mindenféle kapcsolattól idegenkedik, elég zavaró. Még akkor is, ha Lily a kivétel Ryle "nem randizok" szabálya alól, a lány egyszerűen nem tudja elfelejteni a kérdést, vajon hogyan vált ilyenné.
Ahogy az új kapcsolata rejtélyei magukkal ragadják, pont úgy támadnak folyamatosan gondolatai Atlas Carrigan iránt - aki az első szerelme volt, és a láncszem, ami a múltjához köti. Ő volt a védelmezője, rokonlelkek voltak. Amikor Atlas hirtelen felbukkan, minden, amit Lily felépített Ryle-lal, veszélybe kerül.

Nincsenek megjegyzések