Breaking News

Megérkezett Kylie Scott első YA regényének könyvelőzetese

Korábban már írtam róla, hogy Kylie Scott, akit a hazai rajongók a Stage Dive sorozat szerzőjeként már ismerhetnek, megírta első YA regényét!

A Trust borítója elég szemrevaló lett, de nem elégedtek meg ennyivel: könyvelőzetes is készült a könyvhöz! Ráadásul a talán legnehezebb változatát választották a könyvelőzeteseknek: kisfilmet forgattak a könyvhöz.

Íme:Fülszöveg:

A fiatalság arról szól, hogy mindenfélét megtapasztalunk: az első alkalmat, amikor lógsz a suliból, aztán amikor először leszel szerelmes... és az első alkalmat, amikor valaki pisztolyt tart a fejedhez. 
Miután egy helyi szupermarketben túszul ejtik egy rablásban, Edie, a túlsúlyos, egyáltalán nem menő tinédzser élethez való hozzáállása gyökeresen megváltozik. Többé nem hajlandó eltűrni a sznobizmust és a szívatást a magániskolájában, így inkább a helyi gimire vált, ahol is találkozik Johnnal. A sráccal, aki kockáztatta az életét, hogy megmentse az övét. 
De míg Edie kezd elvadulni az új életében, John épp ellenkezőleg: mintha lenyugodna és megtalálná a helyét. Hosszú éveket töltött bulizással és drogozással a bátyjával, de most jó útra tért - időben beér az órákra és végre gondol a jövőjére. Kettejük között valószínűtlen kötődés alakul ki, John az, aki próbálja távol tartani a bajtól Edie-t, és ezzel együtt szélesíteni a látókörét. De amikor egy újabb elsőben akadályozza meg - hogy elveszítse a szüzességét - a barátságuk egyre bonyolultabbá válik.
Eközben Edie és John visszakerülnek a veszélyes világra, ahonnan elsőre sikerült elmenekülniük. Szerencséjük volt, hogy akkor túlélték, de ezúttal sokkal többet veszíthetnek: egymást. 

Nincsenek megjegyzések