Breaking News

Újabb Stephen King adaptáció: itt a Mr. Mercedes előzetese

Már egyszer megjegyeztem, hogy ez a Stephen King rajongók éve, és nem is lehetett volna jobban igazam: jön A Setét Torony adaptációja, az AZ film, amiről épp ma posztoltam és a The Mist sorozat. 



De ez még nem minden! Érkezik még a Mr. Mercedes adaptációja is, a regényből az AT&T készít sorozatot, és most érkezett is hozzá egy hosszabb előzetes:




Ahogy látható, ismerős arcok is feltűnnek a sorozatban: Brendan Gleesont ismerhetik talán a legtöbben, aki Rémszemet alakította a Harry Potter filmekben.

A sorozat premierje augusztus 9-re várható Amerikában.

A regény fülszövege:

Egy ​pangó közép-nyugati kisvárosban, a fagyos kora hajnali órákban munkanélküliek százai állnak sorban az állásközvetítő előtt. Egyszer csak egy magányos sofőr a tömegbe hajt egy lopott Mercedesszel, visszatolat, majd újra gázol, aztán elmenekül a helyszínről, nyolc halottat – köztük egy csecsemőt – és tizenöt sérültet hagyva maga után. 
Brady Hartfield alkoholista anyjával él a szülői házban. Vágyik a mámorra, amit a Mercedes volánja mögött, a halálosztó szerepében érzett, ezért újabb, még ördögibb merényletre készül. 
Amikor Bill Hodges, a nyugdíjas zsaru levelet kap a Mercedeses Gyilkostól, reaktiválja magát, hogy meghiúsítsa az immár ezrek életét fenyegető, őrült tervet, és innentől hajmeresztően izgalmas versenyfutás kezdődik az idővel… 
King, a „horrorkirály” legújabb regénye klasszikus krimi, amely a klasszikus receptet követve jó és gonosz küzdelmét állítja elénk, s közben félelmetes bepillantást nyújt egy megszállott, gyilkos elme működésébe. 
Bill Hodges pedig hamarosan ismét színre lép, a szerző ugyanis két további regényt tervez a főszereplésével.

Nincsenek megjegyzések