Breaking News

Új Outlander jelenetfotók: itt az első pillantás Lord John Greyre!

Az Entertainment Weekly a Comic Conra készülve, ahol az Outlander is ott lesz, két új jelenetfotót is megosztott a sorozat harmadik évadából.

Az első félig-meddig ismerős lehet, habár ezt a képet, amin Brianna is feltűnik, még nem láttuk - ellenben Claire és Frank párosa hasonló fotón már látható volt. Érdemes odafigyelni még egy részletre: bizony, bizony, ott van az orvos jóbarát is, akit szintén láthattunk már egy villanásra, valószínűleg ugyanerről az eseményről, mert stimmel Claire frizurája és ruhája is, illetve azon is pezsgőztek.



És ha már Claire és Jamie, a másik oldalról is kaptunk egy fotót. Míg Claire a 20. században neveli közös gyermeküket, addig Jamie-re nehéz évek várnak - így ismerkedik meg egy fontos új szereplővel, Lord John Grey-jel. (Illetve már nem új szereplő, de eddig csak egy villanást kaptunk a fiatalabb szereplőből.) Lord John Greyre azért is érdemes odafigyelni, mert nem csak a sorozat későbbi köteteiben lesz még nagyon fontos szerepe, de egy saját spin-off sorozatot is kapott az írónőtől. 

Íme az első pillantás az angol katonára és a rab Jamie-re:



Nincsenek megjegyzések