Breaking News

Az egyedülálló apuka a HP olvasásával neveli lányát - Rowling reagált

A Harry Potter közösséget épít, és igaz ez nagyban és kicsiben is. Számtalan barátság szövődött például a köteteknek hála. Ám van, hogy ennél is mélyebb kapcsolat az eredmény.



Egy egyedülálló apuka, Matt Burke egy személyes esszében ír arról, hogy segítettek a Harry Potter könyvek neki abban, hogy szoros kötelék alakuljon ki közte és a kilenc éves kislánya között. Mivel elég súlyos anyagi gondjaik voltak, és sokszor még az is problémát okozott, hogy vacsorát tegyen az asztalra, elég nehezen talált olyan programokat, amik kicsit közelebb hozták volna őket egymáshoz. Aztán a Harry Potter könyvek felfedezése mindent megváltoztatott.

"Hihetetlen jó pillanatokat töltöttünk el így együtt, még ennél is jobbakat beszélgettünk, és olyan közös emlékeket szereztünk, amiket semmiért nem cserélnék el."

Az apuka Twitteren is megköszönte Rowlingnak:




Egyedülálló szülő vagyok, olyan csóró, amennyire csak lehetséges, és a Harry Potter sorozat közös olvasása a kettőnk közötti kapcsolat egyik legfontosabb forrásává vált.
Kétlem, hogy eljut hozzád ez és olvasod, de csak szerettem volna megköszönni.


És igen, jól gondoljátok, természetesen eljutott Rowlinghoz:





Az ajándékok, amiket a lányodnak adsz, megfizethetetlenek és igazán megtisztelő, hogy Harry és a többiek részei ennek. Írd meg üzenetben a címed és küldök egy dedikált Potter sorozatot nektek.


Hát nem aranyos?

Nincsenek megjegyzések