Breaking News

Új Árnyvadász részletet kaptunk Alec és Max főszereplésével

Cassandra Clare a Pride hónap alkalmából újabb részletet osztott meg velünk, abból pedig egy nagyon cukit választott.

A jelenet főhőse Alec, és egy kicsit Magnus és nagyon Max. Rendkívül cuki, olvadozásra felkészülni!



A részlet egyébként a The Land I Lost című Ghosts of the Shadow Market novellából származik, ami majd a nyolcadik lesz és egyben az utolsó, ami ebookban is megjelenik, egészen pontosan november 13-án.

Íme a részlet:

Ahogy beszélt, Magnus kicsit sóhajtott és Alecnek dőlt, ami egyike volt azoknak a tudattalan gesztusoknak, amik a legtöbbet jelentették Alecnek. Mindig az első napra emlékeztette, amikor megérintette Magnust: akkoriban beleszédült a megkönnyebbülésbe és az örömbe, hogy végre olyasvalakit érint, aki szerette, ha megérinti, mikor azt gondolta, ez sohasem adatik meg neki.
Most már úgy gondolta, azért érzett így, mert Magnus volt az: hogy már akkor is, egyszerűen csak tudta. Most ez a gesztus az összes napról mesélt, amit azóta együtt töltöttek. Amikor érezte, hogy Magnus ellazul mellette, és ő maga is úgy érezte, ellazulhat. Bármilyen furcsa megbízást is hozott Jem és Tessa, amit meg kell tennie, képes rá. Aztán hazatér.
Ahogy Alec elhallgatott, Miau Ce-Tung vadul kitört Max szerető szorításából, és átsuhant a szobán Alec és Magnus hálójába, ahol Alec feltételezése szerint a nap további részében az ágy alatt bujkál majd.  Max szomorúan bámult a macska után, aztán felnézett és vigyorgott, a fogai apró gyöngyökként csillogtak. Áttotyogott a csillogó pentagramon és Alecre vetette magát, mintha már hetek óta nem látta volna. Alec minden egyes alkalommal ilyen lelkes köszöntésben részesült, akár egy rövid utazásról, akár járőrözésből tért vissza, akár csak öt percre a másik szobába ment.
- Helló, apu!
Alec letérdelt és ölelésre tárta a karját, hogy felkaphassa Maxot. - Helló, babám!
Ott állt, Max a mellkasán pihent és a fia kacagását hallgatta. Amikor Max még pöttöm volt, Alec mindig azon álmélkodott, ahogyan a kis teste elfért a karjában, mintha csak oda fészkelné magát. Akkoriban Alec alig tudta elképzelni, hogy Max majd megnő. De már nem aggódott. Akármekkorára nő is, mindig tökéletesen illett Alec ölelésébe.

Nincsenek megjegyzések