Breaking News

Már tudjuk, milyen Jamie McGuire kötet érkezik legközelebb magyarul!

A Maxim Kiadó olvasói kérdésre elárulta: ha minden jól megy, még idén terveznek megjelentetni új kötetet a Maddox fivérek megalkotójától, Jamie McGuire-től.




Egészen pontosan 2018 őszén vagy 2019 tavaszán érkezhet a From ​Here to You. Ez már csak azért is izgalmas, mert a kötet még angolul sem jelent meg.

A könyv fülszövege:

Miközben Darby Dixon egy kis texasi templom fürdőszobájában ücsörög az esküvője napján, kezében egy pozitív terhességi teszttel, rájöm, hogy az összes rossz döntés közül, amiket az életében hozott, a legrosszabb az lenne, ha hozzámenne bántalmazó vőlegényéhez. Mindig is képtelen volna kiállni magáért, de az pokoli biztos, hogy a babájáért ki fog. Csupán a nála lévő készpénzzel elszalad egy buszjegyért, hogy a legmesszebb jusson, amennyire futja neki. Így köt ki a semmi közepén és lesz végül a Colorado Springs Hotel recepciósa. Nem tündöklő élet, de csak az számít, hogy ő és a baba rendben vannak.
A korábbi tengerész, Scott "Trex" Trexler a Föld legveszélyesebb, legkorruptabb és a háborútól leginkább sújtott részein dolgozott. Most végre visszatérhet arra a helyre, ahol utoljára érzett békét - Colorado Springsbe, ahol új állást talált a Cheyenne Mountain Complexben, egy szigorúan titkos katonai bázison, mélyen a gránát alá temetve.
Abban a pillanatban, ahogy Trex besétál a fogadója, Darby tudja, hogy veszélyes. Kizárt, hogy belekeveredjen valamibe egy újabb férfival, aki titkokat őrizget. Bármilyen elbűvölő és idegesítően jóképű is Trex, egész biztos, hogy nem mond el neki mindent. De ahogy az erdőtüzek kiütnek, Darby exvőlegénye pedig felbukkan és nem akarja elengedni őt, mindketten rájönnek, hogy az is fájdalmat okozhat, amiről nem tudsz.

Forrás

Nincsenek megjegyzések