Breaking News

Újabb magyar könyves gyertyák várhatóak!

Korábban már megírtam, hogy a Little Fires nevű cég hozzánk is elhozza a könyves gyertyákat, de úgy tűnik, nem ők az egyetlenek!

A Candle Chronicles formájában ugyanis kihívójuk akadt - ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy extra sebességgel törnek be a piacra.




Az Instagram oldalukról rengeteg információt ki lehet deríteni, és mivel az első darabok már el is készültek, képeket is kaptunk. 

A mintapéldányok, amiket megmutattak, két könyvhöz készültek: egy ACOTAR témájú, Velaris elnevezésű gyertya, valamint V.E. Schwab Egy sötétebb mágiájához egy Kell Maresh fantázianevű. Itt lapozhatjátok végig a galériát:

Sziasztok Molyok! 😊 Csupa jó hírekkel érkezem! Szeretném bejelenteni, hogy hivatalosan is elkészült az első két gyertya! Egy varázslatos Velaris és a sötétebb hangulatú Adsom, Kell Maresh szereplésével. 😍 Mindkettőnek szuper finom illata van, viszont most azok helyett csak fantázianeveket helyeztünk el, mivel még csak kísérleti alanyok, a későbbiekben a tényleges illat kerül oda. Ha esetleg nem szeretnétek, hogy így maradjon?😊 Mi elégedettek vagyunk velük, néhány kisebb gondtól eltekintve, ami még javításra szorul - a gyertyák színeivel még kísérletezünk, de már úton vannak a szükséges színező, illat és díszítőanyagok, ezzel reméljük a későbbiekben nem lesz probléma. 😊 - a másik, kicsit fontosabb dolog, azok a címkék. Ha hiszitek, ha nem, akármilyen kristálytiszta a design a laptopon (és mellesleg a papíron is csak közelről látszik), de a nyomtatónál sikerült homályosan kiadniuk. Jelenleg két másik helyen fogjuk tesztelni a címkéket és reméljük, hogy ott már megoldódik a minőség probléma, hogy minél hamarabb megkezdjük a tényleges munkát! De addig is... Mit szóltok az első két elkészült teszt alanyunkhoz? 🔥❤ #candlechronicles #bookishcandle #könyvesgyertya #olvasnijó #bookworm
Candle Chronicles (@candle.chronicles) által megosztott bejegyzés,



De már azt is tudjuk, hogy más témák is várhatóak. Teaseltek már This Savage Song gyertyával, de amik az én fantáziámat jobban beindították: érkezik Hermione Granger és a parabatai gyertya is. Már attól is izgatott vagyok, hogy leírom!









A legutóbb felkerült bejegyzésükből pedig az is kiderül, hogy kuponrendszerük is lesz majd. Idézem:

Vásárlóink a rendelésük mellé kapni fognak egy ilyen kis kártyát, amin egy kód lesz feltüntetve.
Nekünk a rendszerben minden kódhoz hozzá lesz rendelve egy opció, melyek a következők:
- 20% kedvezmény
- 30% kedvezmény
- 50% kedvezmény
- ingyenes szállítás
(- ha elindul a 100ml-es gyertyánk készítése, akkor pedig ajándék +1 db 100ml-es választott témájú gyertya).
Indulásunk után minden hónapban kisorsolunk 1 vagy 2 személyt (a rendelések számától függően), akik következő vasárlásukhoz megkapják ezek közül az egyik kedvezményt - értelemszerűen azt, ami az ő kódjukhoz volt rendelve.
Ezért a kupon kártyát érdemes lesz megőrizni. • Minden kód csak 1 alkalommal használható fel, ha Téged sorsoltunk ki, akkor a kódod kikerül a rendszerből, de új rendelésed mellé természetesen új kódot is kapsz, amivel újra esélyed lehet a kedvezmény igénybe vételére! ° 


A folytatásból kiderül az is, hogy lehetőség volt korai rendelésre - de bevallom, az Instagram oldalon kívül nem találtam semmilyen elérhetőséget. Sem Facebook oldalt, sem webshopot - én vagyok a béna? Ha valaki esetleg tudja, hogyan és hol zajlik a rendelés, annak az információnak nagyon örülnék. :)

Mindenesetre egy nyereményjáték biztosan zajlik jelenleg, érdemes belevágni:


Candle Chronicles (@candle.chronicles) által megosztott bejegyzés,

Nincsenek megjegyzések