Breaking News

Hamarosan nálunk is jön a Felhők fölött 3 méterrel folytatása!

Azt hiszem, mindazok, akik beleszerettek a Felhők fölött három méterrel filmbe, kíváncsiak, mi történt azután. Nos jelentem: a harmadik regény végre előrendelhető, és a borító után már a fülszövegünk is megérkezett!
Augusztusban 31-én érkezik a lezárás, és már elő is rendelhető a kötet.A fülszöveg:

Mi lett azzal a sráccal, aki haragudott az egész világra, azzal a huligánnal, aki a délutánokat a téren töltötte a haverjaival, az éjszakákat pedig a motorján száguldozva? Stepnek néha az az érzése, hogy mindez valaki mással történt meg. Azóta teljesen megváltozott, sikeres tévéproducer lett belőle, aki arra készül, hogy feleségül vegye választottját, Gint. Gint, aki kedves, szép, gyengéd, tökéletes. Még azt is megbocsátotta neki, hogy hat éve megcsalta őt első, soha el nem felejtett szerelmével, Babival.
Babi és Step azóta nem találkoztak, de Babi hirtelen újra felbukkan, és tornádóként söpör végig Step életén, ugyanis felfed egy felkavaró titkot. Step kénytelen újra számot vetni az életével, és megkérdőjelezni mindent, amit biztosnak vélt. Kényelmetlen kérdések ezek. Tényleg boldog Ginnel? Babi iránti szerelme csupán egy emlék, vagy egy olyan tűz, melyet soha senki nem képes kioltani?

Nincsenek megjegyzések