Breaking News

Harry Potteres meglepetésdobozzal jelentkezik a BubbleBook

A Book a Sloth Club után a Bubble Book csapata is bevezeti a saját fandom dobozát, a megaBubble-t, és rögtön jól be is kezdenek: az első ilyen dobozuk témája ugyanis nem más, mint J. K. Rowling világa!




Azért írtam így, mert a leírás alapján nem csupán a Harry Potter, hanem a Legendás állatok is bekerülhet a dobozba. Ahogy írják:

Sokan említést tettek a kérdőívünk kitöltése folyamán, hogy nagyon szívesen látnátok egy fandom csomagot, így hát elhoztuk nektek az újabb csomagunk, amely a megaBubble nevet kapta. No, de egy szó mint száz, itt vannak a részletek:
⚡ Az első megaBubble csomagot, ahogy a kép is illusztrálja, J. K. Rowling világa tölti majd meg.
⚡ Szóval, ha odavagy - márpedig ki nem? - Rowling varázslatos történeteiért, legyen az a Harry Potter bármelyik szösszenete, vagy épp Göthe Salamander és az ő legendás állatai, akkor semmiképp se hagyd ki ezt a lehetőséget.

A doboz ára 10.990 forint, szállítással együtt - ami egyébként novemberben várható, így tehát csakúgy, mint a BASC fandom dobozánál, itt is kicsit többet kell rá várni, mint a "sima" dobozra.

Természetesen a legfőbb kérdés, hogy mi lesz a csomagban?

⚡ Az #1 megaBubble, a Harry Potter és a Legendás állatok világa által inspirálta varázslatos termékeket tartalmaz majd, amelyekre minden roxforti diáknak szüksége van. ⚡ Viszont ez a csomag most más lesz, mert nem tartalmaz könyvet, de annál több, a témához kötkető elem köszön majd vissza.
⚡ Így neked való ez a mágikus csomag, ha:
- még mindig várod azt a bizonyos levelet, és szeretnéd megtudni, hogy a Teszlek Süveg melyik házba is osztana be;
- te is Harry Potteren nőttél fel;
- szívesen rohangálnál egy bőröndnyi legendás állattal New York utcáin…és még sorolhatnánk.

Szintén kiemelendő, hogy bár könyv nem lesz a csomagban, azért egy szerencsés azt is nyerhet - plusz még mozijegyet is. Idézem:

⚡ Nagyon fontos, hogy bár könyv nem lesz a csomagban, azok között akik beszerzik első saját megaBubble csomagjukat, kisorsoljuk J. K. Rowling “Legendás állatok és megfigyelésük - Az eredeti forgatókönyv” magyar keménykötésű kiadását.
⚡ Továbbá, szintén sorsolásra kerül majd egy páros belépőjegy a november 15én vetítésre kerülő “Legendás állatok: Grindelwald bűntettei” című filmre, szóval ideje lesz újra nézni az első részt.


Ezek a dobozok fognak engem sírba venni, ez lassan biztossá válik. Ki tud egy ilyennek ellenállni? 

Nincsenek megjegyzések