Breaking News

Moly pipáló - 2018. augusztus

Egy kis magyarázattal tartozom.

Amikor év elején a rovatokról kérdeztelek titeket, nagyon sokan kértétek vissza a Moly pipáló rovatot. Ezt a rovatot annak idején a Moly hírlevele ihlette, abban ugyanis hetene megkaptuk az előző héten legtöbb ember által olvasott 10 könyv listáját.

Sajnos közben a Moly hírlevele megszűnt, de végül mégis úgy döntöttem, újraélesztem a rovatot, kicsit más formában. Most ugyanis "csak" havi jelentéseket tudok megosztani veletek. Ezért úgy döntöttem, jöjjön vissza a rovat, csak kicsit másként: nem hetente jelentkezem majd vele, hanem havonta. 

A lényeg viszont nem változik: sorra veszem a könyveket, pipálom, amit olvastam és linkelek ott, ahol van értékelésem is a könyvről.

Csapjunk hát bele a lecsóba!




Ugly Love - Csúf szerelem 
Alapos kétely 
Hollywoodi mocsok
The Boy Who Sneaks in My Bedroom Window
The Matchmaker's Playbook - A csábítás szabályai
 Harry Potter és a bölcsek köve 
A beosztott
Pretty Stolen Dolls - Ellopott babácskák 
Harry Potter és a Tűz serlege 
Never never - Soha, de soha 3. 



6/10

Ezúttal hat könyvet olvastam a 10 közül, de az igazat megvallva egy kivétellel mind a kívánságlistámon van azok közül, amiket nem olvastam. A Pretty Stolen Dolls nekem kicsit túl soknak tűnik, így, bár nagyon jó véleményeket olvastam/hallottam róla, azt hiszem, ezt én inkább passzolom. De a Hollywoodi mocsok, A beosztott nem maradhat el, és természetesen olvasni szeretnék a Never never lezárását is, hiszen az első kettőt olvastam, és már nagyon szeretnék válaszokat kapni.

A két Harry Potterről nem írtam értékelést, de természetesen olvastam őket, a maradék könyvről pedig a linkeken olvashatjátok a véleményemet.

Nincsenek megjegyzések