Breaking News

Érkezik az ulpiusos Lara Adrian sorozat folytatása!

Lara Adrian könyvei korábban az Ulpiusnál jelentek meg, de a kiadó csődjével elég bizonytalanná vált a helyzetük. Csakúgy viszont, mint több más szerző esetében, többféle kiadó reménytelen megjelenésű könyvei esetében (pl. Nalini Singh, Marissa Meyer), a Könyvmolyképző Kiadó felkarolta az Éjfél szülöttei sorozatot is.
Várni kellett rá ugyan, de most végre felkerült a nyolcadik rész a Könyvmolyképző webshopjába, és bár borító egyelőre nincs, a fülszöveg már megérkezett.

Íme:

A halál és a vágy mezsgyéjén egy nő olyan gyönyörbe kóstol bele, amit egy halandó túl nem élhet.
A fagyott alaszkai pusztában Jenna Darrow egykori rendőr túléli teste-lelke elmondhatatlan sérülését. Ám a hajszálon múlt megmenekülése még nagyobb kihívást hoz magával. Különös változások sora zajlik benne, s közben azért is küzd, hogy megértse és uralni tudja újonnan támadt éhségét. Mindezt – eleinte akarata ellenére – a Rend bostoni központjának menedékében éli át, ősöreg vámpírharcosok között, akiknek a puszta létezését is rejtély fedi. Talán közülük is Brock a legtitokzatosabb, a komor, sötét szemű alfa, aki képes arra, hogy megnyugtassa, meggyógyítsa… és felizgassa.
Miután Jenna Brock gondoskodásának köszönhetően felgyógyul, ráébred, hogy vonzza a Rend küldetése: megakadályozni a könyörtelen ellenséget és orgyilkosseregét abban, hogy rászabadítsák rémuralmukat a földre. Bár hadakoznak ellene, Brock és Jenna hamarosan egy pusztán testi kapcsolat kötelékében találják magukat, ahol a vágy forróbb az életnél és erősebb a halálnál. De vajon mi történik, amikor a Brock múltjában rejlő titok és Jenna halandósága aláveti a kapcsolatukat a végső tűzpróbának?

Nincsenek megjegyzések