Breaking News

Most már tuti, hogy lesz Malec esküvő a Shadowhunters fináléjában?

Korábban már írtam róla, hogy a Shadowhunters showrunner, Todd Slavkin tweetje alapján megvan az esélye, hogy a sorozat fináléjában lássunk Malec esküvőt is. (A tweetet a linken olvashatjátok.)




Nos, nagyon úgy tűnik, hogy ez tényleg így van.

Szemfüles Árnyvadászok vették észre, hogy az Emeraude Toubia által megosztott közös fotón (amit korábban én is közzétettem Facebookon) az Alecet alakító Matt ujján gyűrű van. Nem is akármilyen, hanem látszólag ugyanaz a gyűrű, amit korábban Magnus ujján láthattunk. 

Íme:




Ha ez nem lenne elég, érdemes megnézni, hogy a reggel itt általam is megosztott Shadowhunters búcsúbulis videóban feltűnik Matt is - méghozzá nagyon kicsípve, úgy tűnik, frakkban. Ráadásul a legtöbb fontos szereplő mind a forgatás helyszínén van, ráadásul mind eléggé kicsípve, így feltételezhetjük, hogy valamiféle közös, nagy búcsújelenetet forgattak. 

Persze rögtön jöhet a válasz, hogy az Árnyvadász lagzikon nem mondén ruhát viselnek, hanem aranyat, ám tudjuk, hogy a Malec párosnak - legalábbis egyelőre - nem lehet hagyományos Árnyvadász esküvője, hiszen Magnus boszorkánymester. Ez az Árnyvadász könyvekben sokszor szóba is került. Így könnyen lehet, hogy hagyományos, mondén esküvőt tartanak - erre enged következtetni a gyűrűváltás is. 

Mit gondoltok? Ezek alapján tényleg lesz lagzi?

FRISS!

Esküvői rúnák!


Nincsenek megjegyzések